Gyógypedagógia

Komplex gyógypedagógiai fejlesztés és tanácsadás

A komplex gyógypedagógiai fejlesztés és tanácsadás azon gyermekeknél szükséges, akik az egyéni állapotfelmérés, vizsgálat eredménye alapján elmaradást mutatnak az alább felsoroltak közül egy vagy több fejlődési területen: A komplex gyógypedagógiai fejlesztés és tanácsadás azon gyermekeknél szükséges, akik az egyéni állapotfelmérés, vizsgálat eredménye alapján elmaradást mutatnak az alább felsoroltak közül egy vagy több fejlődési területen:
  • mozgásfejlődés
  • értelmi fejlődés
  • hallás-, látásfejlődés
  • kommunikáció-, beszédfejlődés
  • szociális- érzelmi fejlődés, viselkedésbeli eltérés
  • valamint olyan állapotokban, amelyek nagy valószínűséggel fejlődési elmaradást eredményezhetnek.

A gyógypedagógiai fejlesztés során komplex módon, játékba ágyazottan, a gyermek szükségleteinek figyelembe vételével segítjük a pszichomotorium fejlődését. Minden fejlesztés egyénre szabottan történik, egyénre kidolgozott fejlesztési terv alapján. A fejlesztés területei: nagymozgások, finommozgások, értelmi képességek, megismerő funkciók (figyelem, észlelés, emlékezet), kommunikációs képességek, beszéd, szociális képességek, önkiszolgálás. A gyógypedagógiai fejlesztés gyakorisága általában heti 1 alkalom, de a találkozások gyakorisága egyénenként változhat. A gyermek fejlesztése mellett kiemelten fontos a tanácsadás, a szülősegítés, a folyamatos konzultáció a gyermek fejlődéséről, állapotáról.
Gyógypedagógiai vizsgálatot végző szakemberünk:
Vaszily-Hegedüs Andrea logopédus, gyógypedagógus Telefon: +36-30-300-9855
v.hegedus.andrea@gmail.com
Gyógypedagógiai fejlesztéssel foglalkozó szakemberünk:
Zsideg-Huszti Enikő logopédus, gyógypedagógus Telefon: +36-30-544-02-40
zsideghusztieniko@gmail.com

További Tevékenységek

Események

Támogass minket!

...adó 1% felajánlással, rendszeres átutalással bankszámlánkra, egyszeri pénzadomány átutalással vagy készpénzben, tárgyi adománnyal, szolgáltatással, hírdetési vagy megjelenési felülettel (konkrét kampányunkat, programunkat), programjainkon való részvétellel, népszerűsítésükkel... Ha ismersz olyat, akit érdekelhet, továbbítsd programajánlatunkat vállalatoknak!

ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK!

Adószám: 18272334-1-20