Szenzomotoros fejlesztés

A Szenzomotoros fejlesztés

A környezetünkből a szervezetünket érő ingerek sokaságának észlelése, feldolgozása, ezen információk szervezése idegrendszerünk feladata. A hatékony szenzoros integráció a tanulás alapja, aminek eredményeként jól alkalmazkodhatunk napjaink állandóan változó helyzeteihez, kihívásaihoz. Az egészséges szenzoros rendszer segíti a sikeres, produktív személyiségfejlődést is.

Olyan idegrendszeri éretlenséggel küzdő gyermekek részére javasoljuk - 2-3 éves kórtól általános iskolás korig – egyéni, home training, ill. kis csoportos formában (4-6 fő), akik figyelem-koncentrációs nehézséggel, enyhe mozgáskoordinációs és egyensúlyi problémákkal, beszédkéséssel, elhúzódó lateralizációval, tájékozódási nehézséggel, grafomotoros éretlenséggel, tanulási problémákkal küzdenek. A fejlesztést egyéni diagnosztikai felmérés alapján tervezzük és végezzük szenzomotoros terápiákban jártas szakemberek által (TSMT, Alapozó Terápia, Ayres-terápia).

Mozgásfejlesztéssel foglalkozó szakemberünk:
Sümegi Mónika logopédus, szomatopedagógus, mozgásterapeuta
img

További Tevékenységek

Események

img

Támogass minket!

...adó 1% felajánlással, rendszeres átutalással bankszámlánkra, egyszeri pénzadomány átutalással vagy készpénzben, tárgyi adománnyal, szolgáltatással, hírdetési vagy megjelenési felülettel (konkrét kampányunkat, programunkat), programjainkon való részvétellel, népszerűsítésükkel... Ha ismersz olyat, akit érdekelhet, továbbítsd programajánlatunkat vállalatoknak!

ELŐRE IS KÖSZÖNJÜK!

Adószám: 18272334-1-20